Welkom bij GAMEDIA

Wij ontwikkelen games in alle soorten en maten!

Mobile games

Wij ontwikkelen games voor zowel telefoon als tablet, voor iPhone, Android en/of Windows Phone.

Branded games

Games hebben een positieve aantrekkingskracht die gebruikt kan worden bij promotie. Wij helpen graag uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht te brengen.

Serious games

E-learning, online training, of games met een boodschap; bij ons kan het allemaal! Games zijn een krachtig medium dat wij u kunnen helpen te benutten.

Virtual reality

Als een van de weinige studios in Nederland hebben wij ervaring met het ontwikkelen van virtual reality omgevingen. Zo ontwikkelen wij voor Oculus Rift en Samsung Gear.

Onze klanten

Over ons

GAMEDIA ontwikkelt al sinds 2007 games in opdracht en op eigen initiatief. Ook daarvoor was oprichter Dittmar Tukker al een aantal jaren actief in de game en nieuwe media industrie. Met inbreng van nieuwe collega's deelt het team van GAMEDIA inmiddels de ervaring van de ontwikkeling van meer dan honderd games.

De diversiteit van digitale media is de afgelopen jaren gegroeid en GAMEDIA is hierin meegegaan. Wij ontwikkelen voor zowel web als mobiel en houden ons actief bezig met het verkennen van nieuwe platforms, zoals momenteel de Oculus Rift en Samsung Gear voor de realisatie van Virtual Reality applicaties.

Om wat voor platform het ook gaat, wij geloven in de kracht van games! Games zijn niet alleen een leuke manier om de aandacht van spelers te trekken, maar kunnen spelers ook een intrinsieke motivatie bieden voor het tot zich nemen van de inhoud.

Ook bij onszelf ontbreekt het niet aan motivatie! Wij houden van games maken en helpen u graag bij het ontwikkelproces of de technische realisatie. Kijk voor meer informatie over onze werkzaamheden eens naar ons portfolio of neem direct contact met ons op.

Contact

Bezoekadres

Keesomstraat 10D
1821 BS Alkmaar

Postadres

Meeuwenlaan 43
1834 VT Sint Pancras
Voor vragen of afspraken kunt u contact opnemen met:
Dittmar Tukker (CEO)
T: +31612831425
E: dittmar@gamedia.nl